ภาควิชาวิสัญญีวิทยา
Department of Anesthesiology
SIRIRAJ CLINICAL PAIN MANAGEMENT TRAINING CENTER

CLINICAL ROTATION OF FELLOWS

CLINICAL ROTATIONS

ONE-YEAR

THREE MONTHS

Pain Clinic and Intervention

36 weeks

7  weeks

Acute Pain Service

1  weeks

Neuromedicine clinic

-

Physical & Rehabilitation including Acupuncture clinic and Thai traditional massage

Psychiatry

Elective

-

PROGRAM FACULTIES

1.   Wanna Srirojanakul

Head of Pain Management Training Center

Associate Professor, Pain and Anesthetic Consultant

2.   Pramote Euasobhon

Director of International Pain Fellowship Program

3.   Penkae Ketumarn

Assistant Professor, Pain and Anesthetic Consultant

4.   Pranee Rushatamukayanunt

5.   Sahatsa Mandee

Department of Anesthesiology

6.   Pradit Prateepavanich and Rehabilitation staff

Associate Professor, Pain and Physical Rehabilitation Consultant
Department of Rehabilitation Medicine. Faculty of Medicine. Siriraj Hospital, Mahidol University, Bangkok.10700

7.  Sudsabuy  Chulakadabba and
     Psychiatry staff

Associate Professor, Psychiatry Consultant
Department of Psychiatry. Faculty of Medicine. Mahidol University, Bangkok.10700

8.  Areesak Chotivijit and
     Orthopedic staff

Associate Professor, Orthopedic Consultant
Department of Orthopedic surgery. Faculty of Medicine. Mahidol University, Bangkok 10700

Button Rewind icon     Button Fast Forward icon

วัน/เดือน/ปี ที่จัดกิจกรรม : 6 ธันวาคม 2555
ภาควิชาวิสัญญีวิทยา (Department of Anesthesiology)
  ตึกสยามินทร์ ชั้น 11
  Tel. 0-2419-7990, 0-2419-7979 Fax : 0-2411-3256